PREGUNTES FREQÜENTS

Quin cost té l’enviament de la comanda?
Les despeses d’enviament són de 4,95€ a la no-república catalana i a la resta de l’Estat espanyol.

Quant trigaré a rebre la comanda?
Entre 2 i 7 dies. Et recomanem viure a prop de Barcelona.

Envieu comandes a l’estranger?
Si per estranger entenem Salou a l’agost, sí. Si ens referim a territori fora de l’estat espanyol, no. Tot i així, si vols fer una comanda superior a 50€ des de l’estranger, escriu-nos a deuvosguard@ladoctrina.cat i mirarem de solucionar-ho.

Com puc fer el pagament?
Pots pagar amb targetes VISA, Mastercard, i mitjançant Paypal.

El preu inclou impostos?
Venem tots els productes amb l’IVA ja aplicat. Si hi hagués cap altre impost a aplicar, t’ho indicaríem.

Què faig si he rebut un producte defectuós?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant quin defecte té el producte. Adjunta-hi fotografies del defecte en qüestió. Ens posarem en contacte amb tu per enviar-te un nou producte.

Què faig si he rebut un producte que no havia demanat?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant quins errors hi ha hagut en la comanda. Adjunta-hi fotografies dels errors. Ens posarem en contacte amb tu per esmenar aquests errors.

Què faig si vull canviar la talla, el color o el model d’un producte?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant quins canvis vols fer a la comanda. Ens posarem en contacte amb tu per gestionar l’intercanvi.

Puc fer canvis d’última hora en la comanda?
Mentre encara no l’hàgim enviada, pots fer canvis en la comanda sense costos afegits. Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat i ho gestionarem. Si la comanda ja ha estat enviada, pots fer els canvis igualment, però hauràs de pagar els 4,95€ d’un nou enviament. Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat i ho resolem.

Puc tornar la comanda?
Un cop els has rebut, tens 30 dies per retornar els productes, tal i com disposa la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Només ens has d’enviar un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant-nos quins productes vas rebre, quan els vas rebre, i el motiu del retorn. Et retornarem els diners, descomptant-hi únicament els 4,95€ de l’enviament.

Com puc contactar amb vosaltres?
Ens agrada que ens facin aquesta pregunta perquè en les qüestions anteriors encara no havíem desvelat el nostre correu electrònic. És aquest: deuvosguard@ladoctrina.cat.