PREGUNTES FREQÜENTS

Quin cost té l’enviament de la comanda?
Les despeses d’enviament són de 4,95€ a la no-república catalana i a la resta de l’Estat espanyol.

Quant trigaré a rebre la comanda?
Entre 2 i 7 dies hàbils. Et recomanem viure a prop de Barcelona.

Envieu comandes a l’estranger?
Si per estranger entenem Salou a l’agost, sí. Si ens referim a territori fora de l’estat espanyol, no. Tot i així, si vols fer una comanda superior a 50€ des de l’estranger, escriu-nos a deuvosguard@ladoctrina.cat i mirarem de solucionar-ho.

Com puc fer el pagament?
Pots pagar amb targetes VISA i Mastercard.

El preu inclou impostos?
Venem tots els productes amb l’IVA ja aplicat. Si hi hagués cap altre impost a aplicar, t’ho indicaríem.

Què faig si he rebut un producte defectuós?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant quin defecte té el producte. Adjunta-hi fotografies del defecte en qüestió. Ens posarem en contacte amb tu per enviar-te un nou producte.

Què faig si he rebut un producte equivocat?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant quins errors hi ha hagut en la comanda. Adjunta-hi fotografies dels errors. Ens posarem en contacte amb tu per solucionar-ho.

Què faig si m’he equivocat de talla, color o model?
Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat. T’enviarem una adreça postal on podràs retornar-nos el producte que no vulguis, i després nosaltres tramitarem el nou producte. Només hauràs d’abonar el cost del nou enviament.

Puc fer canvis d’última hora en la comanda?
Mentre encara no l’hàgim enviada, pots fer canvis en la comanda sense costos afegits. Envia’ns un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat i ho gestionarem. Si la comanda ja ha estat enviada, la resposta és a la pregunta de sobre.

Puc tornar la comanda?
Un cop els has rebut, tens 30 dies per retornar els productes, tal i com disposa la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Només ens has d’enviar un correu a deuvosguard@ladoctrina.cat indicant-nos quins productes vas rebre, quan els vas rebre, i el motiu del retorn. Et retornarem els diners, descomptant-hi únicament els 4,95€ de l’enviament.

Com puc contactar amb vosaltres?
Ens agrada que ens facin aquesta pregunta perquè en les qüestions anteriors encara no havíem desvelat el nostre correu electrònic. És aquest: deuvosguard@ladoctrina.cat.