Política de privacitat i protecció de dades

Primera capa informativa 

A La Doctrina només tractarem les teves dades per a gestionar la teva comanda i, en el seu cas, obrir i gestionar el teu compte personal. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat enviant un correu electrònic a deuvosguard@ladoctrina.cat.

Segona capa informativa 

Mitjançant la present Política de Privacitat t’informem sobre la recopilació, tractament i ús de les teves dades personals.

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Identitat del responsableLA DOCTRINA ® Adreça: Carrer Comte Borrell 334, 4t 3a, 08029 Barcelona
Correu electrònicdeuvosguard@ladoctrina.cat

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades?

A La Doctrina tractem les teves dades personals amb la finalitat de gestionar la teva comanda i el seu enviament. També les tractarem per a obrir i gestionar el teu compte personal, en el cas que decideixis fer-te’n un.

3. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades per a gestionar la teva comanda és necessari per a l’execució del contracte de compravenda. D’altra banda, el tractament per a obrir i gestionar el teu compte personal es basa en el teu consentiment, que podràs retirar en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

4. Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Conservarem les teves dades únicament mentre siguin necessàries per a la gestió de la relació contractual, i mentre tinguis un compte personal obert. Transcorregut aquest termini únicament seran conservades per a donar compliment a les obligacions legals que en cada cas corresponguin. Posteriorment seran definitivament eliminades.

5. A qui comunicarem les teves dades?

Les teves dades no seran comunicades a tercers excepte per al compliment d’obligacions legals.

6. Quins són els teus drets com a titular de les dades?

DretContingutCanals d’atenció
AccésPodràs obtenir confirmació sobre si estem tractant les teves dades personals, així com consultar les teves dades personals incloses als nostres fitxers.Podràs exercir els teus drets enviant un correu electrònic a deuvosguard@ladoctrina.cat.
RectificacióPodràs modificar les teves dades personals quan aquestes siguin inexactes, així com completar aquelles que siguin incompletes.
SupressióPodràs sol·licitar la eliminació de les teves dades personals quan, entre d’altres raons, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
OposicióPodràs sol·licitar que no es tractin les teves dades personals per a alguna o algunes finalitats. A La Doctrina deixarem de tractar-les, excepte per motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o defensa de reclamacions.
Limitació del tractamentPodràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades en els següents supòsits:Mentre es comprovi la impugnació de l’exactitud de les teves dades.Quan el tractament sigui il·lícit, t’oposis a la supressió de les dades, i sol·licitis la limitació del seu ús.Quan La Doctrina no necessiti tractar les teves dades però tu les necessitis per a l’exercici o defensa de reclamacions.Quan t’hagis oposat al tractament de les teves dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim, mentre es verifica si els motius legítims per al tractament prevalen sobre els teus.
PortabilitatPodràs rebre, en format electrònic, les dades personals que ens hagis facilitat i aquelles que s’hagin obtingut de la teva relació contractual amb La Doctrina, així com transmetre’ls a una altra entitat.
En el cas que consideris que a La Doctrina no hem tractat les teves dades de conformitat amb la normativa aplicable en matèria de Protecció de Dades, pots presentar una reclamació front l’autoritat de control competent.